Keitä me olemme?

Heidi Helenius

Kiinnostukseni satuloihin heräsi -90 luvun lopulla oman hevoseni satula ongelmien vuoksi. Apua ei satula-auton myyjästä ollut.


Ystäväni innostamana 2002 hakeuduin Ypäjälle oppiin, josta lähtien olen satuloiden parissa työskennellyt. Lisäksi sain paljon lisäneuvoja paikalliselta satulan toppaajalta / korjaajalta. Hän oli korvaamattomana apuna alku vuosina. 2000 luvun alussa valmistin uudistuotantoa kuten suitsia, valjaita, yms, korjasin ja toppasin satuloita. Tänä päivänä mielenkiintoni ja tekemiseni on pääasiassa satuloiden toppaus/sovitus.

 

Vuosien varrella olen havainnut satula ongelmien lisääntyneen/ ihmisten tulleen tietoisemmiksi satulan sopivuuden tärkeydestä.


Omia hevosia minulla on ollut n. 25 vuotta. Ratsastuksessa / hevostelussa yleensä kohtaamieni haasteiden kautta olen mutkitellen löytänyt tieni

Tietoisen Klassisen ratsastuksen pariin, joka on mahdollistanut osaamisen tason, joka minulla tällä hetkellä on ratsastuksessa sekä omassa työssäni.


Haasteet saivat minut ymmärtämään, että satulan sopivuus on paljon muutakin kuin vain pelkkä satula ja hevonen. Sopiva satula on laaja kokonaisuus, johon voi kuulua hyvinkin odottamattomat ( ja laajat)osiot hevosen sekä ratsastajan elämästä.

Sydäntäni lähellä on auttaa Sinua ja muita ratsastajia/ hevosen omistajia löytämään ratkaisu mahdollisiin satulaan ja hevoseen liittyviin ongelmatilanteisiin kokonaisuutena.

-Heidi Helenius

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Linda Vahtera

Olen Linda ja toimin some-assistenttina. Ylläpidän nettisivuja ja päivittelen joitain juttuja facebook sivulle.

 

Vastailen joskus asiakkaille facebook messengeriin kysymyksiin ja autan parhaani mukaan.

 

Hevoset ovat tulleet lapsesta asti tutuiksi ja äitini opastuksella oppinut myös silmäilemään ja tutkimaan sopiiko satula hevoselleni.

-Linda Vahtera

Janaline.jpg
FB_IMG_1569587148297-577x1024.jpg